Pages

PLACE YOUR ORDER HERE

TYPE
Name:
Email Address:
CONTACT NO
ADDRESS
LIST OF ORDER/QUANTITY
ACCEPT T&C

This form powered by Freedback
Sunday, 4 September 2011

semakin ber++ sayang

kita makin sayang awak ..
kita tahu, awak pun makin sayang kat kita. (confident jerk..)
kita sakit,awak bawakan ubat.
kita demam  , awak bagi kita ubat.
kita kurang duit, awak tolong tambahkan 
kita lapar, awak bawak kita pergi makan.
kalau ayah awak bawa balik cheese cake favourite kita, awak hantar favourite cake kita  tu kat rumah kita.
kita batuk, bila makan kat kedai awak orderkan untuk kita air panas jer.
awak jaga kita..awak jaga makan,minum kita.
kita pun nak jaga jugak awak, macam awak jaga kita. 
kita mintak maaf kalau ada yang kita terlepas pandang dan  tak layan macam awak layan kita,,, SORRY
kita tak macam awak...
awak caring..
semua benda pasal kita awak ingat.
kita rasa untung sangat dapat awak.
kita harap takkan ada yang lain selain awak.sebab memang kita nak awak dari dulu lagi kan..
awak pun sama kan.

Kita pun tak mahu melebih-lebih ..Yang lebih-lebih tu kita cakap secara personallah dengan awak..Tapi ini medium kedua kita untuk kita zahirkan rasa kita kat awk..Sebab kita memang suka paksa awak baca blog kita..muaaaahaaahaaa...


2 jantung tertinggal:

iday said...

wahhhh,,bagus kawan aku dah bahgia,,semoga berkekalan hendaknya yer dern :)

liena zaidin [ mrs yiena ] said...

kawan aku iday pun bahagia jugak kam....?....