Pages

PLACE YOUR ORDER HERE

TYPE
Name:
Email Address:
CONTACT NO
ADDRESS
LIST OF ORDER/QUANTITY
ACCEPT T&C

This form powered by Freedback
Tuesday, 6 September 2011

kalau ku dah kata yang ku rindu

i cant  describe how i miss a moment that we've been through together on the Raya last year. A sweet moment that we've been gedik-gedik and merendek together then a best moment is when we was stuck at traffiq jam..jeng keleng...by fatihah tea kancil hijau..

are you still remember that moment wahai kawan-kawan ku yang ku sayangi?.. i still remember and its still fresh in my mind.but this year was a huru-hara Raya ..because of ketiadaan liena zaidin tidak menyertai kalian..Agak kehampaan liena zaidin ... Well, hopefully i can spend another time with all of my sweet girlfriend.

biar liena zaidin story serba sedikit mengenai Raya kami last year.

Kepulangan dinanti :- cik noor hidayah binti deraman & nur farain azman kerana mereka berdua ini berlocated jauh sedikit berbanding dengan kami yang lagi tiga ketul ini. But, yang tidak dapat 'menjoinnedkan' dirinya adalah cik farain ,so solution kami berempat adalah menerjah ke rumah cik Farain.

Kami berempat mengila bersama beraya selama 2 hari. Sakan beraya kan. 

Pergi terjah rumah sahabat handai yang lain, iaitu Wan Jannah untuk melihat baby barunya yang pertama diberin nama Adam...Untung kan janah dah dapat anak..Dulu masa sebelum jadi bini orang ,jadi mak orang memang sangat amat nakal si Jannah. tapi now sudah menjadi isteri dan juga ibu kepada Adam she was 200% change sebab dah ada tanggungjawab ..hehehe tak boleh nakal-nakal macam dulu lagi dah....Sweet sangat melihat Janah mendukung anaknya.Tersentap naluri keibuan kami 4 ketul yang masih brutal dan menggila.

Seronok dapat beraya bersama kawan-kawan sebab kawan-kawan liena zaidin best. 

Nota kaki & tangan : so, aku banyak mengampu & cong sama kamu wahai kawan-kawanku lepas ni buat reti-reti belanja aku makan ke minum ker ...hahahahahaha


2 jantung tertinggal:

iday said...

bestnyerr,,idayah yang ni selalu takleh join sebab jauh kannnn,,huhu,,dern cpt shah alam,,nanti stay umah aku,,hehe

liena zaidin [ mrs yiena ] said...

tu r..idayah ni kne pnda drve car..t se6 nk rye sme2 kn... uik...nk jmput ak ke s.a?..bisa2...